Fruttiról

thanksgiving-3719247_640.jpg

A Frutti egy, a gyümölcs élményhez kapcsolódó, termék család. Gyümölcs illat, a forma, a szín, vagy az íz ami dominál. A Frutti termékek inspirációja mindig a gyümölcsök köré szerveződnek. Gyümölcsös illata, élénk színei miatt kapta a gyurmánk a FruttiDOH nevet.

frutti.jpg
frutti DOH.jpg

Rólunk

A FruttiDOH egy profeszionális körülmények között készített, és csomagolt levegőn száradó gyurma. Kizárólag ellenőrzött magas minőségű anyagokat tartalmaz. Illóolajat, búzát tartalmaz. 3 év alatti gyermekeknek nem ajánlott, mert fulladást okozhat. Nyomokban mogyorót tartalmazhat.

cog-wheels-2125169_640.jpg
team-3373638_640.jpg

Sima szombat délutáni mókának indult a gyerekekkel. Kitaláltuk, hogy gyurmát fogunk csinálni. Gyerekek és a szülők együtt tervezték a bevásárlást, együtt döntöttük romba a konyhát, és utána együtt játszottunk mind a 2 kg gyurmával amit csináltunk.

Óriási élmény volt soha nem látott mennyiségű gyurmát nyomkodni. A kis kezek elvesztek a sok gyurmában. Ekkor határoztuk el, hogy ezt ismételgetni kell.

Több mint egy évet fejlesztettük a receptet. Ezalatt az idő alatt gyártottunk 20 tonna gyurmát. Igazán szép színű, jó állagú és illatos játék alapanyag lett a vége.