A FruttiDOHTM weboldalát a Frutti Gyurmagyártó Kft. (8372 Cserszegtomaj, Fehér köz 2.) működteti.

A Weboldal használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, tudnivalókat.

 

A Weboldal egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfileokat helyezünk el az Ön számítógépén (‘cookie’). Ennek megtörténtéről Ön a honlap üzemeltetőjétől nem kap további értesítést. Az adatfileok a Weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfileok az üzemeltetőhöz kerülnek. Az adatfileokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

 

A www.fruttidoh.com honlapon található teljes tartalom, vagy annak részlete, legyen az bármely szöveg, szövegrészlet, szövegelem, grafika, grafikai elem a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogvédelem alá esik. A megjelenő tartalmak szerzői vagyoni jogainak jogosultja – amennyiben azt másként a tartalomban nem jelöli – a www.fruttidoh.com tulajdonosa, a Bánhidai Ádám. (továbbiakban: Jogtulajdonos).

 

A www.fruttidoh.com oldalon megjelenő tartalmat magánszemély vagy gazdálkodó szervezet saját céljára a forrás megjelölésével szabadon felhasználhatja. A forrás megjelölésének módja: Forrás: FruttiDOHTM

 

A weboldal egészének vagy egyes részeinek bármilyen egyéb módon történő felhasználását, reprodukálását, átdolgozását, terjesztését, többszörözését, tárolását, nyilvános fórumon történő előadását, egyéb felhasználás szándékát, tényét, időtartamát, módját, mértékét felhasználó köteles a Jogtulajdonos felé írásban jelezni. Jogtulajdonos fenntartja a felhasználási engedély visszavonásának jogát.

 

Amennyiben a felhasznált tartalmat a felhasználó más számára ellenszolgáltatás fejében teszi hozzáférhetővé, úgy a felhasználó az ebből származó vagyoni előnyt köteles Jogtulajdonos számára átengedni.

 

A fentiektől eltérni kizárólag a Jogtulajdonos és a felhasználó előzetes írásbeli megállapodása alapján lehet.

 

A jelen felhasználási feltételek be nem tartása a jogosulatlan felhasználók számára jogkövetkezményekkel jár.

 

A honlap használatából, a honlapon található ötletek, javaslatok alkalmazásából eredő károkért Jogtulajdonos felelősséget nem vállal, azokat bárki csak a saját felelősségére alkalmazhatja.

 

A Weboldalon található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll a honlap üzemeltetőjének befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket a honlap üzemeltetője törli, vagy módosítja.

2018 FruttiDOHTM

hello@fruttidoh.com